keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Sparkling Silver.

Tervehdys! Tässä teille pikainen postaus tämänhetkisistä kynsistäni.
Päätin nyt viilata kaikki kynnet lyhyeksi... En jaksanut katsella yhtä lyhyttä kynttä, kun muut olivat pitkiä ja odottivat lakkaamista ♥ Kesän alussa, kun on helteet kynteni menevät yhtäkkiä ihan "pehmeiksi" mutta ajan mittaa ne kasvavat taas vahvoina. Luulen että muutaman viikon päästä ne ovat taas pidempiä. Mikähän tähänkin on syynä..?

MUTTA NYT niihin kynsiin! Otsikko kertookin jo toisen lakan nimen, elikkä Gina Tricon
129 Sparkling silver. Pohjalla on Lumene Natural Coden 9 Fairytale ♥

Myös S omistaa kummankin näistä lakoista. On se hassua, että kun toinen löytää kivan lakan, nii hetken kuluttua se on myös toisella.






Tässä tämä lakka on ihanuudessaan. Alemmassa kuvassa lakkojen värit näyttävät samalta kuin luonnossakin. Ylemmässä Fairytale on liian tummaa.

Mitä mieltä olette? Ovatko kynteni paremmat näin lyhyenä vai hiukan pidempinä? Muutama teistä seuraajista oli pyytänyt päättäjäiskynsistä tutoriaalia ja se on piakkoin tulossa. Muistutan vielä siitä, että poistamme kaikki asiamattomat kommentit!

Lauantaina saattaa tulla pidemmän puoleista postausta, sillä menen jälleen S:n luokse yökyläilemään, ja ohjelmassa on tietenkin kynsien laittoa ♥

♥V

2 kommenttia:

  1. Ja muistuttelen teitä nimettömiä seuraajia, eli anonyymejäkin liittymään blogiin lukijoiksi, sillä 50 lukijan kunniaksi järjestämme arvonnan. Arvontaan voi osallistua vain lukijat, ja luvassa on hienoja palkintoja!

    ♥V ja S

    VastaaPoista
  2. Päättäjäiskynsi tutoa odotellessa. :D

    VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :)