perjantai 8. marraskuuta 2013

Perjantai-illan inspis

Moikkamoi!
Tuli taas pitkästä aikaa kynnet lakattua ja tänne postattua. Syyslomalla ja edellisellä viikolla en kummemmin kynsiä jaksanut lakata ja tämän viikon olin tet:issä (eli työelämään tutustumisessa) sellasessa paikassa jossa ei saanut kynsilakkaa olla. Mutta koska on perrrrjantai ja aikaa ja inspistä, niin ei muuta kuin kynsiä lakkaamaan.

Tämmöset sitten tälle perjantaille synty. Nimittäin leopardi kynnet. Lakkoina on tuo hopeinen lakka joka on Gina Tricotin 13 Silver, oranssit pilkut Lumene Natural Code 12 Electric orange ja mustat reunukset Gina Tricot 160 Licorice, joka kuvissa näyttää aikalailla mustalta, mutta on oikeasti harmaaseen vivahtava pullossa ja kynsillä näyttää oikeasti lakulta.:3


 Valotukset kuvissa on vähän hassut, koska tähän aikaan vuodesta ja varsinkaan tähän aikaan päivästä, luonnonvaloa on melkos vähän :D ja jostain syystä mun kädet näytti joissain kuvissa ihan keltasilta. Sen lisäks mun kädet on tällä hetkellä kuivat kuin saharan autiomaa, mutta ei välitetä niistä, vaan keskitytään kynsiin!!

♥S

2 kommenttia:

  1. Tosi kivat kynnet :)
    Mullakin oli taukoa etten blogiin kirjotellut mutta kyt taas otin itteäni niskasta kiinni ja aloin kirjottelemaan:)

    VastaaPoista
  2. Niin kuin Kati sanoi: NISKASTA KIINNI PERKELE TÄÄ BLOGI EI PYÖRI ITSESTÄÄN!

    VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :)