perjantai 19. huhtikuuta 2013

Miten kaikki alkoi?

Kerron teille nyt "lyhyesti" tarinan siitä, miten kynsi-innostukseni on lähteny käyntiin. En valitettavasti tähän hätään löytänyt kuvia kynsistäni siltä ajalta, kun ne olivat vielä ihan nysät, mutta jos löytyy postaan ne heti tänne!


Olen pureskellut kynsiäni niin pienestä pitäen kuin vain muistan. Ne olivat todella lyhyet koko ajan, ja äiti yritti aina muistutella kaikista bakteereista ym. mitä kynsien alla on. No, en ymmärtänyt asiaa, vaikka se olisi taottu päähäni. Mitkään kynnelit (litku, joka estää kynsien pureskelua) eivät auttaneet, vaan aloin jo pikkuhiljaa tottua niiden makuun...

Tätä jatkui varmaan viidennelle luokalle asti, kunnes yhtäkkiä huomasin, että en ollut purenut kynsiäni pitkään aikaan! Se vain oli jäänyt jossakin vaiheessa.
     Alkuun kynteni olivat todella liuskottuvat ja "repesivät" jatkuvasti. Ei se jaksanut silloin kiinnostaa, enkä hoitanut kynsiäni ollenkaan. Jokaisen sormen kynsi oli erinpituinen, ja kynsinauhat olivat järkyttävän huonossa kunnossa.


Sitten koitti se ihana päivä, kun satuin kännykälläni löytämään YouTubesta Cutepolish -nimisen käyttäjän. Cutepolish. Hän teki mahtavia kynsitutoja, ja olin aivan rakastunut. Katselin niitä ensin ilman syytä varmaan reilun vuoden ajan, ennen kuin päätin lähteä Citymarkettiin ostamaan kynsilakan, sillä olihan minunkin pakko kokeilla. Mukaani lähti Mavalan vaaleanvioletti helmiäinen lakka (pullo on jo hävitetty, niin en muista mikä on numero//nimi), ja siitä kaikki sitten lähti ♥


Nykyään vaihdan kynsieni lakkausta lähes joka kolmas päivä, ellei ole kiireitä koulussa. Yritän pitää myös mahdollisimman kauan lakkauksia, joissa olen nähnyt vaivaa.


Minä jatkan nyt täällä kotona sairastamista, mutta hyvää viikonloppua kaikille! ♥
MUISTAKAAHAN vastata kyselyymme YouTube kanavan perustamisesta ;)


♥V

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vain asiallisia kommentteja! :)